Ajankohtaista3.2.2020

Sivut siirtyvät remonttiin ja mahdollisesti uudistuvat täysin. Olen ollut kiireinen sekä yritykseni, että perheeni ja kouluni(!!) kanssa. Aloitin viime syksynä YAMK opinnot Turun Taideakatemiassa kehittääkseni itseäni ja osaamistani entistä enemmän. Barkerin mukavat valoisat tilat ottavat tänäkin vuona vastaan asiakkaita ja lisäksi tarkoituksenani on monipuolistaa ja kehittää palvelutarjontaa pidemmälle. 

Ehkä tänä vuonna saisin pidettyä jopa tuparit uudelle studiolle!

 

Hilja


20.2.2019

Vuosien hiljaiselon jälkeen olen päättänyt ottaa nettisivut uudelleen käyttöön. Töitäni seurataan lähestulkoon kokonaan FB:n ja IG:n kautta, joten tämä on jäänyt taka-alalle. Nyt tilanne muuttuu siten, että yritän saada myös verkkosivut pysymään ajantasalla. Uuden logoni suunnitteli Graafinen Suunnittelu Leea Wasenius ja myöskin studiotilat ovat nyt vaihtuneet uudempiin, valoisampiin ja isompiin täällä Barkerin Vanhalla Kutomolla. Tervetuloa seurailemaan ja kuvattavaksi ystävä hyvä!


Hilja


10.5.2016
  
Hei vain kaikki, sivuja päivitetään paraikaa uuteen uskoon! Graafinen ilme uudistuu hieman ja lisäksi kuvat menevät vaihtoon, ainakin osittain tässä seuraavan viikon sisällä. Löydät minut nykyisin myös facebookista, www.facebook.com/valokuvaajahiljamustonen , jossa kerron ajankohtaisista asioista ja esittelen myös työtäni. Kiitos paljon kaikille uusille asiakkaille ja lisää muutoksia tiedossa piakkoin kun saamme vihdoin aloittaa uuden työhuoneen käynnistelyt kesäkuun alusta. Sitä odotellessa!Hilja

28.3.2016

Tervehdys ja oikein ihanaa kevään alkua kaikille! Sivut menevät pian remonttiin, päivittyvät ja saavat tuoretta sisältöä. Lapsemme aloittavat päivähoidon huhtikuussa ja minä siis aloitan jälleen työskentelyn aktiivisesti. Suunnitteilla on kunnianhimoisia ja rohkeita muutoksia! Mm. sisältäen uuden ilmeen, uudet tilat ja kaikenlaista jännää on kehitteillä. Näistä asioista osa tosin tapahtuu vasta kesällä, joten malttia kysytään myös allekirjoittaneelta. Olkaa rohkeasti yhteydessä ja huomioittehan että tuo kyseinen yhteydenotto-lomake tulee poistumaan käytöstä. Se on toiminut lähestulkoon moitteetta, mutta jo ne muutamat hukkaan menneet viestit ovat ehdottomasti liikaa ja siksi tämä on pakko tehdä. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla (hilja@hiljamustonen.com, hilja.mustonen@gmail.com tai suoraan puhelimitse 0500931291)

Turussa jo ensimmäiset kukat tunkevat pihamme kukkapenkistä esiin, nuppujakin näkyy! Oi onnea ja iloa!Hilja

8.2.2016

Hei vain kaikille ja pahoittelut poikkeuksellisen pitkästä radiohiljaisuudesta! Elämämme on heittänyt jännittävän häränpyllyn viimeisen puolen vuoden aikana, sillä ostimme talon Turusta Nummenpakalta ja olemme nyt muuttaneet perheemme, työmme ja elämämme aivan uusiin kuvioihin. Hektinen peruskorjaus on ahminut kaiken aikamme ja olenkin vilpittömästi pahoillani mikä tämä elämän sekavuus on aiheuttanut minkäänlaisia ongelmia yhteydenotossa tai viivästyttänyt vastauksiani kuvaustiedusteluihin. Tämä on täysin minun virheeni mikäli näin on käynyt ja pahoittelen sitä suunnattomasti. Elämä on tälläkin hetkellä vielä hieman mullin mallin ja asiaa on myös hidastanut koneen virtapiuhan katoaminen, kiukutteleva kovalevy yms tarpeettomat haasteet. Nyt kaikki alkaa vihdoin taas rullata ja yritänkin päästä takaisin aktiiviseen vastailuun ja työntekoon näiltä osin mahdollisimman nopeasti.

Oikein mahtavaa lopputalvea kaikille,Hilja
 

5.6.2015

Aikaa on jälleen vierähtänyt ja se onkin lähinnä kulunut ihanien asioiden parissa. Perheeseemme syntyi suloinen poika viime Joulukuussa ja kaikki aika tuntuukin lentävän lasten parissa. Mukavia pieniä projekteja on silti riittänyt ja niitä olen parhaani mukaan yrittänyt ehtiä tekemään ihan omaksi iloksenikin. Lapsia on käynyt paljon kuvattavana ja muutamat isommatkin kuvaukset ehdin odotusaikana tekemään. Sivuja päivittelen nyt parhaani mukaan! Sellaista tänään ja ennenkaikkea haluan toivottaa kaikille mitä ihaninta ja rennointa kesää. Ottakaa rohkeasti yhteyttä mikäli tarvitsette kuvaajaa! :-)

Hilja11.4.2014

Kuvia lisätään, sivuja päivitetään ja muutenkin työt alkavat taas kevään merkeissä ilmaantua. Olkaa rohkeasti yhteydessä mikäli tarvitsette hääkuvaajaa, muotokuvausta, tuotekuvausta tai vaikka lemmikkikuvausta! Ihanaa kevättä kaikille! :-) Ohessa ottamani 1v kuva tyttärestämme. Niin se aika rientää! 
15.6.2013
Sivuja päivitetään, kuvat ja linkit saattavat sekoilla. Pahoittelut! Pian taas kaikki rullaa normaalisti. 

11.6.2013

Hei vaan kaikille! On käynyt ilmi että tilaukset yhteydenotto-lomakkeelta ovat joutuneet sähköpostini automaattisesti tyhjenevään roskapostiin! Tämä vääryys pahoitti mieleni täysin, toivon kovasti että kenenkään tilaus ei mennyt ohi. Asian pitäisi olla nyt korjattu! Ottakaa rohkeasti yhteyttä uudestaan mikäli en ole vastannut yhteydenottoihinne! Kiitos ja anteeksi!12.4.2013


6.4 syntyi maailmaan täydellinen tyttäremme Ulpu Helena Inkeri. Olen nyt pois töiden parista muutaman viikon, palataan asiaan toukokuun jälkeen!


23.2.2013

Aloitan äitiyslomani, mutta työskentelen sen aikana sunnuntaisin joten otathan rohkeasti yhteyttä mikäli tarvitset kuvaajaa :-)


 

14.2.2013

Tiedoksi seuraavaa! Ryhmänäyttely entisen Taideakatemian luokkani kanssa avautuu Jätkäsaaren Huuto Galleriassa 15.2! Esillä on valokuvaa ja muutakin jännittävää. Tulkaa ihmeessä katsomaan :-) Avoinna 12-18 / 12-16 3.3.13 asti Jätkäsaaren makasiinissa L3!
3.1.2013

Hyvää Uutta Vuotta 2013 kaikille! Jännittävänä uutisena ilmoitettakoon että jään äitiyslomalle 23.2! Elämä on ihmeellistä! Työskentelen tuosta päivästä eteenpäin max. 1päivän viikossa. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli tarvitset kuvaajaa, sillä tuo yksikin päivä riittää vaikka mihin. 
21.11.2012


Iloisia uutisia! Muutamme mieheni kanssa Helsinkiin! Jatkan toki edelleen työskentelyä myös Turun alueella, joten ei huolta siitä! :-) 8.9.2012

Uutisvuoksessa julkaistiin juttu Imatran Taidemuseon näyttelyssä esillä olevasta kirjastani Minä Sydän Sinä. Lue jutun webversio täältä:

http://www.uutisvuoksi.fi/Uutiset/2012/09/08/%3Cb%3EValokuvasta+voimaa+odotukseen%3Cb%3E/2012514050385/17
3.9.2012

Imatran Taidemusella on auennut näyttely nimeltään Taiteiden Valtakunta. Mukana myös minun lopputyöni, Minä Sydän Sinä. Kirjani on ensimmäistä kertaa julkisesti näytillä. Näyttely on avoinna Imatran taidemuseossa, Virastokatu 1, 55120 Imatra, 1.9.-29.9. ma-pe 9-19, la 10-15. Käykäähän katsomassa! 
25.7.2012

Sivujen muoto ja ilme alkaa vihdoin valmistua! Avajaisia odotellessa...