Hinnastojen päivitys 2023

Hei kaikki ja ihanaa alkanutta joulukuuta. Tänään ohjelmassani on ollut hinnastojen tuominen ajantasalle. Kulurakenteet muuttuvat maailman tilanteesta johtuen myös minulla, joten olen ottanut tämän huomioon melkein kaikissa kuvauksissani. Kiitos kun tuette pienyrittäjiä ja ostatte palveluita näinä outoina ja hieman pelottavinakin aikoina.

Vuosi 2022 on ollut poikkeuksellinen omalla kohdallani myös hyvässä. Kertaostos on keskimäärin tuplaantunut ja olen löytänyt uusia upeita asiakkaita ja päässyt myös jatkamaan niin monen timanttisen jo pidempään kuvauksia tilanneen asiakkaan kanssa. Studio on saanut ihanat teippaukset ikkunoihin ja olen hankkinut paljon uusia valoja, taustoja ja kankaita kuvauksiin. Lisäki sain Taikelta merkittävän apurahan liiketoiminnan jatkamisen varmistamiseen koronan jälkimainingeissa ja avuksi haaveessani maalata omia taustakankaita.

Ensimmäiset värjätyt ja maalatut kankaat ovatkin jo olleet kuvauskäytössä ja tästä on erittäin hyvä jatkaa eteenpäin.

Tulkaa siis ihmeessä kuvauksiin ja kertokaa rohkeasti ajatuksianne tästä kaikesta. Lopuksi liitän kuvan, jossa tekemäni taustakangas toimi kauniisti kehystämässä tuoretta hääparia.

Kiitollisin ja rohkein mielin kohti Joulua,

Hilja