Asiakkaat kertovat

"Mahtava koko tilan olemuksellaan täyttävä rautainen ammattilainen. Pelkällä olemassa olollaan saa kuvattavan rentoutumaan kuvaustilanteessa ja tekee kuvauksesta asiakkaalle miellyttävän kokemuksen vaikka vähän jännittäiskin. Täys kymppi"

- Yrityskuvaus, henkilökuvaus, tuotekuvaus
"Voin lämpimästi suositella! Hilja on kuvannut meidän lapsia useamman kerran ja joka kerta olemme olleet lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Ammattitaitoinen, rento ja pirteä valokuvaaja joka varmasti tekee kaikkensa onnistuneiden kuvien eteen👌"

- Lapsikuvaus
"Jokainen tarvitsisi elämäänsä yhden Hiljan. Hassutteleva, taiteellinen ja luova, sydämellinen. Kaunis sisältä ja ulkoa ja osaa myös vangita nämä piirteet kuvattavistaan. Tyytyväinen asiakas jo vuosien ajan, en vaihtais!"

- Yrityskuvaus, kuvituskuvaus, muotokuvaus
"Ammattitaitoinen kuvaaja, ja lisäksi vielä erityisen ihana persoona! Hiljan kameran edessä ei tarvitse ujostella tai jännittää, sillä viimeistään Hiljan olemus ja rento ote tekevät kuvattana olemisesta helppoa ja mukavaa. Iso suositus! 😍"

- Mallikuvaus, Yrityskuvaus
"Hiljan ammattimainen ja samalla riittävän rento ja ihmisläheinen työtapa tekee valokuvattavana olemisen helpoksi. Kameran edessä asiakkaan ei tarvitse jännittää, jolloin kuvaushetken hyvä fiilis välittyy myös kuvista. Hän pystyy toteuttamaan epätavallisetkin toiveet kuvauspaikoista loistaviksi kuviksi!"

- Hääkuvaus, Odotuskuvaus
"Hilja on iloinen ja ammattitaitoinen valokuvaaja, jolla on herkkyyttä kohdata kaikki ihmiset juuri sellaisena kuin he ovat! Hilja osaa ohjata kuvattaviaan niin, että kuvaustilanne on rento ja luonnollinen. Suosittelen lämpimästi!"

- Styled shoot, Yritykuvaus, Muotokuvaus
"Yrityksen yhteistyökumppanikuvaajana Hilja on ollut jo usean vuoden ajan luotettava ja joustava. Hän on kuvannut tunnelmallisia tuotekuvia ja tarinnankerronnallisia kuvastooreja ja aina olemme ihastuneet lopputulokseen. Erityisen helpoksi yhteistyön on tehnyt mahdollisuus luottaa kuvaajaan avaimet käteen periaatteella, kerromme tarpeemme ja reunaehdot ja saamme valmiin kuvasetin, myös stailauksen tarvittaessa. Lämmin suositus vakituiseksi yritysyhteistyökumppaniksi upeisiin kuviin."

- Lehti- tuote, kuvitus, henkilö ja järjestökuvauksia
"Bongasin Hiljan kuvat Instagramissa ja kysyin häntä kuvaamaan tanssistudiolleni markkinointikuvia. Onneksi kysyin, sillä Hilja osoittautui aivan ihanaksi persoonaksi ja kuvista tuli mielettömän kauniita! Just sellaisia kuin halusin ja enemmänkin. Tämän kokemuksen jälkeen olemme tehneet useat kuvaukset yhdessä. Hiljan kanssa on tosi luontevaa ja rentoa työskennellä. Hän osaa luoda mukavan ilmapiirin kuvauksiin ja ohjaa kuvattavia luontevasti. Suosittelen Hiljaa täydestä sydämestä!"

- Yrityskuvaus, kuvituskuvaus
"Olimme Hilja Mustosella 1-vuotiskuvauksessa. Hänen kanssaan oli helppoa ja nopeaa komminukoida, ideoida ja sopia kuvauksista. Kuvauksissa oli iloinen tunnelma ja studio oli viihtyisä ja raikkas. Hilja oli valtavan hyvä, lämmin, innostava ja kärsivällinen kuvaaja pienen lapsen kanssa. Lapsi viihtyi ja pysyi hyvällä tuulella koko kuvauksien ajan! Juuri sitä, mitä olimmekin lapsen ensimmäisestä studiokuvauksesta toivoneetkin.Kuvat toimitettiin nopeasti ja laatu oli oikein hyvää. Iso suositus! :)"

- Lapsikuvaus
"Valloittava ja ihana ammattilainen, joka hoiti ja huolehti kaiken kuvauksiin liittyvän sovitusti. Mahtava asiakaskokemus, jonka tuloksena sain laadukkaat ja monikäyttöiset kuvat. Kiitos! ✨"

- Yrityskuvaus, tuotekuvaus malleilla
"Hilja kuvasi meidän kesähäät ja kaikista kuvista välittyy tunne katsojalle! Vieläkin kuvia selaillessa tulee tippa linssiin, koska kuva välittää sen ottohetkellä olleet tunteet niin upeasti vain kuvaa katsomalla. Hilja on super ahkera kuvaaja, antoi kaikkensa helteisenä kuvauspäivänä ja niin ihana ja helposti lähestyttävä persoona. Suosittelen vahvasti valitsemaan Hiljan, jos haluat kokea häähumun tunteet vielä vuosienkin päästä omista valokuvista!"

- Hääkuvaus
"Hilja on todella asiallinen ja osaava kuvaaja. Jo varausvaiheessa kaikki jännitys meni pois, ja kuvausvaiheessa tuntui että olen tuntenut Hiljan jo ikuisuuden ajan. Kuvaustilanteessa Hilja sai minut tuntemaan itseni itsevarmaksi ja mukavaksi, mikä näkyy kuvissa. Lopputulos oli niin paljon paremi kuin olisin voinut uskoakaan, ja ihastelen kuvia jatkuvasti. Äidin mielipide yo-kuvista: "tosi kivoja, monta hyvää kuvaa".

- Ylioppilaskuvaus
"Kuvista tuli tosi kivat vaikka käytiin "vaan" minikuvauksessa perheen kanssa. Kaikkein parasta oli kuitenkin se kun perheen esikoinen oli niin innoissaan Hiljan jutuista ja oikeastaan molemmat lapset rentoutuivat niin nopeasti kuvauksissa että olisivat varmaan jääneet kylään pidemmäksikin aikaan pipareita mutustamaan! Joten erityiskiitokset Hiljalle siitä, miten hienosti otti lapset huomioon olemalla lämmin, hauska ja ystävällinen!"

- Minikuvaus, lapsikuvaus, perhekuvaus